4 gedachten over “SAMEN – Amsterdam Oost

 1. Vraag: hoe staat Samen t.o. van grootschalige evenementen in de stadsparken?
  BV Appelsap, waarbij groot deel van park niet meer toegankelijk is voor bewoners.
  Om nog niet te spreken van nadelige effecten voor park zelf

  1. Beste K Bruins,

   Als partij hebben wij niets tegen evenementen in parken. Echter een park moet het wel aankunnen. Bij het Oosterpark lijkt alles te mogen zonder rekening te houden met de capaciteit die het aankan. Daar zijn wij op tegen, want zo’n park is om samen van te genieten. Als je voor evenementen de bewoners uitsluit van parkbezoek is dat ons een stap te ver.

   Veel wijsheid morgen bij uw keuze en neem vooral lijst 21 in uw overweging mee.

   mvrg,

   SAMEN Alle Mensen Één Nederland

 2. Tja, deze reactie brengt mij niet nader tot lijst 21.
  Alsof er alleen Oosterpark is. NB Appelsap werd gehouden in Oosterpark en is toen tijdelijk verplaatst naar Flevopark van wege renovatie Oosterpark. Dit jaar echter wordt Appelsap wéér in Flevopark toegestaan en zelfs met méér toeschouwers dan voorheen!!! NB vanwege veiligheid is er door instanties een maximum aantal bezoekers vastgesteld, maar ook die toezegging betekent niks….. Evenementen aan rand stad, NIET in stadsparken, niet waar veel bebouwing is!!!

  1. Het Oosterpark hebben we als voorbeeld genomen omdat dit het meest in het nieuws is geweest. Dezelfde scheidslijn geldt voor ons voor andere parken. We gaan u niet met loze beloften blij maken. Wij zijn wel een voorstander voor evenementen aan de rand van de stad, al is het ook praktisch om hiermee het extra verkeer richting de binnenstad te weren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: